zaterdag 23 maart 2013

Uitleg Knuffels voor Kidz..

Van harte welkom bij Knuffels voor Kidz
Eind 2012 kwam ik na het lezen van het Blog van Poekie, op het idee om zo'n zelfde actie op te zetten. Eerst heb ik op een andere manier geprobeerd om vrijwillers te vinden, maar dat bleek nog niet zo makkelijk! Vandaar nu deze blog.
 
Heel veel kinderen kunnen wel een extra knuffel gebruiken!
En wat is er dan leuker om een knuffel te krijgen van iemand die je totaal niet kent, maar die wel op deze manier laat weten aan je te denken en je Beterschap wenst?!
 
Als we genoeg zelfgem(h)aakte knuffels bij elkaar hebben gekregen, zal de eerste levering afgegeven worden bij de Kinderafdeling van het ADRZ te Goes.
Dus hoe sneller we een mooi aantal bij elkaar hebben...des te sneller we over kunnen gaan tot aflevering!

Wilt u meehelpen? Geweldig! 
Er zijn wel een aantal punten waarop gelet moet worden, ook i.v.m. de veiligheid van de kinderen!
 1. Omdat sommige kinderen nog erg klein zijn, willen wij graag dat de zelfgem(h)aakte knuffels voorzien zijn van veiligheidsoogjes of dat u de oogjes er op borduurt. Zorg ervoor dat er geen losse onderdelen aan de knuffels zitten. Dit in verband met de kans op verstikkingsgevaar! Op deze manier zijn de knuffels geschikt voor alle leeftijden op de kinderafdeling.
 2. Wij vragen u een zelfgem(h)aakte knuffel te sturen. Dus haak, brei of naai een knuffel die u weg wilt geven. Het is niet de bedoeling dat u oude en/of gebruikte knuffels opstuurt. Hoe aardig dit ook bedoelt is.
 3. Omdat de knuffels terecht komen bij kindjes, met een lage weerstand, vragen wij om de knuffels rook- en huisdiervrij te houden.
 4. U mag een eigen label bevestigen aan de knuffel en/of er een beterschapskaartje bij doen, maar het is niet de bedoeling dat er reclame materiaal wordt meegestuurd in de vorm van folders/flyers.
 5. De verzendkosten die u heeft gemaakt om uw knuffel(s) naar het verzamelpunt te sturen, worden niet door ons vergoed en zijn dus voor uw eigen rekening!
Als u zich kunt vinden in deze voorwaarden? Dan zien wij uw knuffel(s) voor dit goede doel, graag tegemoet!
 
Op dit blog houd ik u op de hoogte van de stand en zal ik regelmatig foto's plaatsen als wij knuffels hebben mogen ontvangen!
 
Wilt u graag het adres van het verzamelpunt ontvangen?
Klikt u dan rechtsboven op het tabje: E-MAIL
 
Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Dit wordt door ons zeer op prijs gesteld!
 
Met vriendelijke hobbygroetjes,
Monique (*Olly*)
 

1 opmerking:

 1. Hoi Monique,

  Veel succes met je actie! Heb je Blog in mijn Bloglijst gezet! Hoop dat het goed gaat!

  Hobby Groet,
  Maaike
  knuffelactie.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen